wekerle sandorNévadónk Wekerle Sándor (1848.11.15) három alkalommal volt az ország miniszterelnöke, kétszer pénzügyminisztere, a millennium korának számos alkotása, reformja és eseménye fűződik a nevéhez

    • az államháztartás egyensúlyának végleges helyreállítása
    • a költségvetési deficit eltüntetése,
    • a valutának az aranyvalutára áttéréssel való rendezésének megkezdése,
    • a dualista állam adórendszerének és a pénzügyi közigazgatás újjászervezése.

Reálpolitikus volt, európai műveltséggel és látásmóddal. A demokratikus haladásért, a nemzeti célokért küzdött és eredményesen lépett fel a korrupcióval szemben.

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola az ország első újrendszerű, „valódi” BA képzését megvalósító intézménye, mivel oktatási, képzési programján túl, intézményi struktúrája is kifejezetten a BA képzésre jött létre. Az Atalanta cégcsoport egymásra épülő képzési rendszerével a hazai oktatási struktúrában egyedülálló, mivel képzési szerkezete alulról fölfelé építkezve valósítja meg az egymásra épülés és átjárhatóság követelményeit a különböző képzési szintek között. Cégcsoportunk több mint húsz éves képzési múlttal és komoly tapasztalatokkal rendelkezik a közoktatás és felnőttképzés területén.

A Főiskola Szenátusa 2014 évi határozatával a Cégcsoporton belüli szinergiák kiaknázása, a képzési paletta bővítése és a vállalati oktatás felhasználói célcsoport igényeinek intézményrendszerű kielégítése érdekében létrehozta a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola Vezetőképző és Innovációs Intézetét.

Az Intézet megalakulásával lehetővé vált a csoporttagok önálló oktatási tevékenységének megtartásával új integráltrendszerű képzési forma felépítése folyamatosan bővülő, a piaci igényekhez igazodó kínálattal.

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest Jázmin u. 10.
Tel.: +3613231070 *274-es mellék
E-mail: vezetokepzo@wsuf.hu

Érdeklődöm

Teljes név(*)

E-mail(*)
Érvénytelen e-mail cím!

Érdeklődöm(*)

Egyebek

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Oldaltérkép

© 2015 Wekerle Sándor Üzleti Főiskola. Minden jog fenntartva

Keresés