4.jpg

Szakmai tréningek alkalmazottak részére

A vezetőképző és Innovációs Intézet elsődleges fókuszcsoportja a nevéből adódóan egy jól definiálható felhasználói kör. Képzési politikánk és missziónk szerint azonban olyan szolgáltatást kínálunk, amely gyakorlatorientált, magas színvonalú és elősegíti a megbízó cégek üzleti sikereit. Hogyan is maradhatna ki képzési rendszerünkből a végrehajtás eredményességét, hatékonyságát közvetlenül befolyásoló réteg, amely a vállalati stratégiai tervek, üzletpolitikák és sikerek életre keltői. Intézetünk képzési palettája és egységes képzési rendszere lehetővé teszi az alkalmazottak képzésére vonatkozó igények kielégítését, a cégek munkatársainak szakmai tudásának fejlesztését, hatékonyságának növelését egyéni, vagy csoportos formában egyaránt. 

 BŐVEBBEN

8.jpg

Készség- és képességfejlesztő tréningek alkalmazottak részére

A képesség személyiségünk egyik meghatározó jellemzője, amely életünk során formálódik, fejlődik. A készség tanulás eredménye. Intézetünk képzési rendszerében az un. transzferális tanulást helyezzük előtérbe a képzési anyag gyakorlatorientált hatékony elsajátítása érdekében.

 BŐVEBBEN

10.jpg

OKJ képzések

A Vezetőképző és Innovációs Intézet nagy hangsúlyt fektet a stratégiai és operatív tervek végrehajtását közvetlenül végző személyek, azaz az alkalmazottak szaktudásának, ill. szakmai ismereteinek a mélyítésére, fejlesztésére. Eme fejlesztés ma már – szinte – elképzelhetetlen az objektíven igazolható tudást biztosító OKJ képzések nélkül.

 BŐVEBBEN

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest Jázmin u. 10.
Tel.: +3613231070 *274-es mellék
E-mail: vezetokepzo@wsuf.hu

Érdeklődöm

Teljes név(*)

E-mail(*)
Érvénytelen e-mail cím!

Érdeklődöm(*)

Egyebek

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Oldaltérkép

© 2015 Wekerle Sándor Üzleti Főiskola. Minden jog fenntartva

Keresés