Tanácsadás, szervezetfejlesztés és üzletfejlesztés

Napjainkban az üzleti tanácsadás, üzletfejlesztés és folyamatfejlesztés fontosságát, gazdasági jelentőségét már egyetlen cégvezető és gazdasági szakember sem vonja kétségbe. Ennek oka, hogy a dinamikusan változó piaci és szabályozási környezethez szükséges alkalmazkodás, az élesedő verseny jelentette kihívásra adandó gyors reakcióidővel történő sikeres válaszadás szükségességét a cégek tulajdonosai és menedzsmentje időben felismerte.

A versenyképesség megtartására, hatékonyság növelésére irányuló törekvés egy idő után túlmutat a saját belső erőforrással történő megoldásokon, ezért ezekben az esetekben elengedhetetlen a speciális ismeretekkel bíró külső független szakértők bevonása. Intézetünk ezeknek az eseteknek vizsgálatára, az eredmények kiértékelésére és a megoldás kidolgozására hozta létre szakértői csapatát, amely megbízóink számára objektív, a legjobb gyakorlatot bemutatva eredményorientált szempontok alapján kínál konkrét megoldásokat.
11.jpg

Vendéglátás

Az éttermi és szállodai vendéglátás üzletfejlesztési program azokat a módszereket tartalmazza, amelyek a vendéglátás szakterületén működő vállalkozások profitorientált célkitűzéseinek megvalósítását elősegítik, stabilizálják, és további növekedését támogatják.

Célunk a vállalkozás működési és költséghatékonyságának, valamint versenyképességének növelése, a működési kockázatok feltárása kiküszöbölése, adott kategóriában a lehető legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtás feltételeinek megteremtése, az előrelépés útjának meghatározása.

A legmagasabb – éttermi és szállodai – kategóriában gyakorlatot szerzett szakembereink által olyan megoldásokat, programokat, képzési és fejlesztési lehetőségeket kínálunk megbízóink számára, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú szolgáltatás nyújtását optimalizált működési környezetben.

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest Jázmin u. 10.
Tel.: +3613231070 *274-es mellék
E-mail: vezetokepzo@wsuf.hu

Érdeklődöm

Teljes név(*)

E-mail(*)
Érvénytelen e-mail cím!

Érdeklődöm(*)

Egyebek

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Oldaltérkép

© 2015 Wekerle Sándor Üzleti Főiskola. Minden jog fenntartva

Keresés