Intézetünk által szervezett workshopok nyitottak minden olyan téma, probléma megvitatására, amely szakmai szempontból hozzáadott értéket tud adni a résztvevők számára. Az érdeklődő résztvevők szakmai szerepvállalása nagymértékben meghatározza a műhelymunka hatékonyságát, ezért inkább az előadással bevezetett témakör feldolgozást preferáljuk. Természetesen nem zárjuk ki az előzetes felkészülésen alapuló műhelymunkát sem amennyiben lehetőség van a szükséges ismeretek előzetes megszerzésére. Technikai és eredményorientációs szempontból az előző megoldást kedvelik jobban a résztvevők, mivel a tényszerű szakmai probléma feltárása időigényesebb. Igyekszünk programtervünkbe jelentős érdeklődésre számot tartó témákat felvenni, a strukturált lebonyolítást és irányított tevékenységet eszközeinkkel, erőforrásainkkal elősegíteni a lehető legjobb megoldás megszületése érdekében.

 

Fontos számunkra, hogy rendezvényünk túlmutasson egy egyszerű programon. Célunk az, hogy a műhelymunka résztvevői szakmai kapcsolata fennmaradjon, a soron következő worshopokon tapasztalataikat már jó ismerősként osszák meg egymással a résztvevők.

 

A szinergikus hatás érvényesülésével értékes szellemi termék hozható létre, nem beszélve az inspirációról, amelyből profitál mindenki, az esetet prezentáló probléma felvető és megoldást nyerő szakembertől az aktív „műhelymunkáson” át a szakmai megfigyelőig. Várjuk Önt is, legyen műhelyünk aktív alkotó közösségének tagja.

Kapcsolat

Cím: 1083 Budapest Jázmin u. 10.
Tel.: +3613231070 *274-es mellék
E-mail: vezetokepzo@wsuf.hu

Érdeklődöm

Teljes név(*)

E-mail(*)
Érvénytelen e-mail cím!

Érdeklődöm(*)

Egyebek

Adatkezelési szabályzat

Impresszum

Oldaltérkép

© 2015 Wekerle Sándor Üzleti Főiskola. Minden jog fenntartva

Keresés